top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBrigit Kusters

wel gewerkt maar minder zichtbaar

Even weer een update want jullie volgen me zo trouw! De aannemer en de metselaar hebben nog weer hard gewerkt deze week, al kun je het wat minder zien aan de plaatjes. Ze zijn meer constructie technische werkzaamheden aan het doen. Metselaar bijvoorbeeld aan de buitenzijde missende / losse stenen terug gezet. Maar hij heeft ook het nieuwe trapje naar de kelder gemaakt, daar is wel een foto van. De aannemer is begonnen met het aanbrengen van de ijzeren delen waartussen de isolatie moet komen (geen foto). En ze hebben mij opdracht gegeven de balken en planken van / voor het plafond van de opkamer te schilderen ;-). Dus dat heb ik deze dagen dan maar gedaan...... en Hans was dit weekend 'Bertus steigerpijp'...... heeft van ijzeren 'pijpen' die vroeger gebruikt werden voor besproeiing van gewassen leuningen gemaakt rond de balustrade en trap in de garage. Mooi werk! Dit maal korter filmpje omdat aan de delen van slaapkamer, badkamer, bijkeuken nu niets is veranderd tov vorige week.


O ja, ik was alweer vergeten dat ze maandag de ramen eruit hebben gehaald om de kozijnen te kunnen herstellen. Gelukkig hebben we de foto's ook om mijn geheugen te helpen ;-)


39 weergaven3 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

3 comentários


Mieke
14 de mai. de 2023

Mooi schilderwerk en wat een super idee die regenbuizen. Ik zie pap er nog mee sjouwen, mooi dat ze zo bewaard blijven !

Curtir

pieter
14 de mai. de 2023

Dank voor de update weer, vind 't altijd leuk om te zien. Grappig idee om de beregeningspijpen te recyclen 🙂

Curtir

Marijke Verheijen - Kusters
14 de mai. de 2023

Weer goed bijgepraat. Toch wel veel zichtbaar hoor.

Curtir
Post: Blog2_Post
bottom of page