top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBrigit Kusters

Verhuizing helemaal geslaagd!

Zo, dat was een productieve dag!! Om 9 uur gestart met sjouwen en dat ging vlot!! Rond de middag hadden we de meeste spullen al zo'n beetje over en tegen een uur of 5 waren zelfs de lampen en schilderijtjes e.d. al opgehangen, mooie plantjes en bloemetjes neergezet en kaarsjes aangestoken en toen was het tijd om moeders te gaan ophalen die even voor een paar uur op het Schuttersveld mocht bivakkeren, samen met Beau. Het leek echt wel een dag uit een bepaald TV programma, iets met een metamorfose of zo. Echt top gewerkt door de hele familie van Lier! Mooi samenwerkingsproject! Het volgende filmpje heeft broer Jack gemaakt (terwijl de rest van de familie verplicht even op de bovenverdieping bivakkeerde) vlak voordat Smam werd gehaald. We zijn allemaal heel erg blij met het resultaat. En mam was ook heel blij en zwaar onder de indruk. Ze moet het allemaal nog een beetje laten bezinken.... en maar eens rustig op zich laten inwerken en alles gaan verkennen. Overal zitten briefjes opgeplakt waar ze zaken kan vinden, hopelijk helpt dat een beetje. Nu nog klein beetje opruimen in haar oude woning en dan kan daar begin volgend jaar gestart worden met de verbouwing. Deel 1 zover geslaagd!! Fijne jaarwisseling allemaal!
54 weergaven4 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

4 comentários


jmv.deursen
jmv.deursen
30 de dez. de 2022

Geweldig Riek, wat hebben je kinders en hun partners het goed voor mekaar! De verhuizing in zo'n korte tijd gefixt en jou lekker in de watten gelegd. Het ziet er heel gezellig uit. We wensen je alle geluk van de wereld op deze prachtige nieuwe stek. Geniet ervan! Een mooie jaarwisseling gewenst en een rustig, gezond en liefdevol 2023. Hartelijke groeten uit Son van Jan en Mia van Deursen

Curtir
Brigit Kusters
Brigit Kusters
08 de jan. de 2023
Respondendo a

Beste Jan, Ik (Brigit, schoondochter, partner Hans, we hebben elkaar laatst gesproken) houdt deze blog bij; ik heb je reactie aan Mam laten lezen en ze was je er zeer dankbaar voor! Ze begin inmiddels een beetje te wennen, maar het is nogal wat, na ruim 60 jaar je vertrouwde omgeving te verlaten en te wennen in een nieuwe woning, ook al is die zo dichtbij. Maar vanmiddag gaf ze aan 'ik zit hier goed', dus dat vond ik fijn om te horen! Jullie komen nog maar eens langs om een kijkje te nemen! groeten vanaf het Riet.

Curtir

Ria Berkhout
Ria Berkhout
30 de dez. de 2022

O wat hebben jullie hard gewerkt het ziet er heel gezellig uit top!! Fijne jaarwisseling en alle goeds voor het nieuwe jaar. Groetjes Ria

Curtir

Marijke Verheijen - Kusters
30 de dez. de 2022

Het ziet er gezellig en compleet uit. Goed teamwork en knap zo in 1 dag. Hopelijk kan ze nog een poosje hiervan genieten.

Curtir
Post: Blog2_Post
bottom of page