top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBrigit Kusters

't ziet er alweer heel anders uit!

Grappig is dat, zelf denk je, och niet zo veel gebeurd deze week. Maar dan kijk je de blog van vorige week terug en dan is dat toch wel weer een grote stap vooruit! In deel van gang / slaapkamer / badkamer deze week geen werkzaamheden. De vloer ligt mooi te drogen. Mogelijk dat zelf eerdaags al beginnen met het schuren van de muren en vervolgens texen. De aannemer komt pas na de bouwvak weer om hier de laatste werkzaamheden te doen en dan gaat ook de tegelzetter in de badkamer aan de slag. Maar in de woonkeuken is er des te meer gebeurd deze week! Alle muren mooi gestuct en dan het plafond, wat een knap werk van die stukadoors! Ze waren met z'n 2'en en hebben het sneller af gekregen dan verwacht. Nu moet het goed drogen. Vervolgens mocht Hans aan de slag om hier de isolatie laag aan te brengen waarna vrijdag de installateur is gekomen om hier en in de woonkamer de slangen van de vloerverwarming te plaatsen; alles op schema om a.s. maandag een cementdekvloer te storen. Daarna komt op woensdag de tegelzetter om de tegels in de keuken te gaan leggen. Dus volgende week ziet dat er wéér heel anders uit! We zijn weer benieuwd!

Daarna is het bouwvak en dan moeten we even paar weekjes geduld hebben. Vanaf 21/8 gaan ze dan weer verder, nog een paar weken en dan zou hun werk zover klaar moeten zijn!


O ja, we hebben vorige week zondag nog een oud (80 jaar?) houtfornuis opgehaald in Apeldoorn, voor onder de schouw straks!


Ps. even bladeren voor de foto's, andere instelling deze keer.

En 2 filmpjes omdat ik niet zo goed van het ene deel van het huis naar het andere kon lopen.
38 weergaven3 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

3 Comments


Ria Berkhout
Ria Berkhout
Jul 22, 2023

Zo er is deze week toch veel werk verricht, nu bouwvak dus ff bijkomen. Groetjes.

Like
Brigit Kusters
Brigit Kusters
Jul 23, 2023
Replying to

Nog 1 week tot de bouwvak Ria en dan in de 1e week zelfs nog de keuken plaatsen! Dus straks maar 2 weken rust😘

Like

Marijke Verheijen - Kusters
Jul 22, 2023

Ja, wordt steeds completer. Leuk. Plafond ook mooi geworden. Gaat nu snel. Maar ja, nu zo bouwvak.

Like
Post: Blog2_Post
bottom of page