top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBrigit Kusters

Nog meer sloopwerk

Na 2 weken weer tijd voor een update. Dit weekend is er opnieuw flink gesloopt!! Gisteren zijn Rick en zijn zoon Roy komen helpen (flinke sjouwers!!) en Hai heeft ook meegeholpen. De puincontainer is nu al weer vol!

Ze hebben bijna alle muren gesloopt die in het deel (nieuwe) slaapkamer / badkamer / bijkeuken stonden. De 2 zij muren die er nu nog staan zullen straks waarschijnlijk worden opgenomen in de nieuw te zetten wanden. Vandaag is Hans verder gegaan met de sloop van de vloer in die ruimte.... maar die biedt nogal weerstand. Is een flinke vloer boven de mestput. Die put gaat gedempt worden met puin en zand dat uit de woning komt. Goede wijze van recycling!

A.s. woensdag komt de monumentencommissie kijken. Best spannend. Onze adviseur Joep heeft 3 tekeningen gemaakt van hoe hij denkt dat het vroeger was. Nr. 1 is de meest oude situatie, 2 wat nieuwer en 3 is de situatie vanaf begin jaren 60. Vraag is wat wij gaan doen..... op dit moment nog redelijk open. We gaan horen wat de commissie van e.e.a. vindt.


Beau vond het trouwens ook erg gezellig dat de extra mannen er waren: hij is ooit bij hen 1,5 week geweest voordat hij bij ons is komen wonen. Zij zijn nog altijd favoriet bij hem en hij wil graag met ze mee in de auto, dus hij maar wachten...... arm hondje.... ;-)

42 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 Comments


Ria Berkhout
Ria Berkhout
Jan 29, 2023

Nou wordt nog spannend wat het gaat worden, ben benieuwd, groetjes Ria

Like

Marijke Verheijen - Kusters
Jan 29, 2023

Zo, dat ziet er nu heel anders uit. Hard gewerkt/gesloopt.

Spannend deze week. Moeten jullie lang wachten op antwoord van monumenten? Hopelijk niet.

Like
Post: Blog2_Post
bottom of page