top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBrigit Kusters

korte update

Even een korte stand van zaken: vorige week hebben we op papier de goedkeuring ontvangen van de monumentencommissie! Ze kunnen zich vinden in onze plannen dus we kunnen door! Ook een aangepaste tekening ontvangen van onze adviseur; die gaan wij nu weer even controleren en beoordelen. Ondertussen worden de plannen weer besproken met de aannemer en kan die weer werk laten verrichten.

Op dit moment nog vooral sloopwerk door Hans (en beetje opruimwerk van mij), zie het filmpje. Maar eerdaags zullen professionele slopers komen om de vloeren uit te breken. Daarnaast gaat de timmerman een proefstukje maken in het plafond; kijken of met moderne middelen het idee van de boogjes terug gemaakt kan worden (tegen acceptabele kosten....). En dan moeten wij een ei leggen over de indeling van de woon-keuken, flinke ruimte, toch lastig om keuze te maken. Maar komt goed!
57 weergaven4 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

4 Comments


pieter
Feb 14, 2023

Dank voor de update weer! Wat 'n enorme ruimte wordt die 'doorzon'woonkeuken zo, nu de meeste muren zijn uitgebroken, lijkt me inderdaad moeilijk om er invulling aan te geven. Anders toch maar weer opdelen in 2 ruimtes? Wat 'n dilemma...ben benieuwd naar de opties, ook wat betreft 't plafond. Als je de boogjes doet betekend dat automaties dat t stucwerk wordt, terwijl balken ook mooi kan zijn...pff...succes met de keuzes!

Like
Brigit Kusters
Brigit Kusters
Feb 26, 2023
Replying to

Ha Pieter, ik kon laatst niet zien wie dit had geschreven, maar nu zie ik toch dat jij t was, altijd leuk om conments te lezen!

Like

Marijke Verheijen - Kusters
Feb 14, 2023

Wordt gaten vullen, hi, hi.

Ja, er moet weer veel gebeuren.

Like

Ria Berkhout
Ria Berkhout
Feb 14, 2023

O het is wel heftig, niet te geloven dat het weer een mooie woning kan worden.

Groetjes Arno Ria.

Like
Post: Blog2_Post
bottom of page