top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBrigit Kusters

Benieuwd naar de vloer??

De vietnamese hardstenen vierkanten tegels liggen in de woonkeuken! En het ziet er erg mooi uit! Nog niet gevoegd, dat komt na de bouwvak. Het was best een flinke klus, 3 dagen met 2 man aan gewerkt. Na de bouwvak komen ze het nog op te hogen stuk van de 'haardplaats' ook nog maken.

Deze week is ook de kozijnen en deuren specialist van de aannemer nog doende geweest met de kozijnen van de 2 voordeuren, incl. de deuren. Super strak werk! Het lijkt alsof de deuren er altijd al gezeten hebben! Hij had er wel nachtje van wakker gelegen heb ik gehoord. Complimenten voor het werk hoor! En het glas in de tuindeuren is ook geplaatst. Vrijdagmiddag om 5 uur (tijdens het bouwvak inluiden) is de vader en oprichter van aannemers bedrijf himself nog de sloten komen plaatsen zodat we het huis nu ook netjes op slot kunnen doen als wij er niet zijn. Wel zo fijn omdat de keuken spullen vrijdag geleverd zijn. Komende dinsdag / woensdag wordt de keuken geplaatst. Eigenlijk toch wel beetje te vroeg..... de boel is nog erg vochtig (en het weer helpt daarin ook niet mee) en elektriciteit en water zijn nog niet aangesloten...... Vandaag heb ik wel maar vast de muur in de keuken getext waar de hoge kasten tegenaan komen. Volgende week nog een bericht in de blog na het plaatsen van de keuken en daarna beginnen ze weer te werken op 21 augustus. Ondertussen mogen we dan zelf verder werken, bijvoorbeeld met het sausen van de muren ;-), Maar het wordt allemaal erg mooi!!

34 weergaven4 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

4 comentários


Mieke
31 de jul. de 2023

Wat netjes van Beau, dat ie zijn schoenen uittrekt…

Curtir

Ria Berkhout
Ria Berkhout
31 de jul. de 2023

Prachtige tegels en de deuren super mooi, zijn wel vaklui die bij jullie aan het werk zijn

Sterkte van de week met het sausen, groetjes.

Curtir

Marijke Verheijen - Kusters
30 de jul. de 2023

Het wordt snel completer en ook heel mooi. Hoe gaat dat dan als de vloer nog niet gevoegd is en de keuken al wel geplaatst wordt? Durven jullie wel het risico te lopen keuken te plaatsen als het vochtig is??

Heel leuk dat we zo op goed op de hoogte worden gehouden.

Curtir
Brigit Kusters
Brigit Kusters
30 de jul. de 2023
Respondendo a

Plinten laten we nog even niet plaatsen, kunnen ze nog beetje onder de kastjes voegen, rest wordt dan niet gevoegd. Gaan ervan uit dat keuken voorlopig wel daar blijft staan😜

Curtir
Post: Blog2_Post
bottom of page